Post by inenecenma on Feb 17, 2022 2:57:11 GMT 8
------------------------------------------
▶▶▶▶ Fishing Hook ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Fishing Hook IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ точки генератора чіт-коду ▞▞▞
▞▞▞ Fishing Hook 2022 version ▞▞▞
дуже класна гра
По-дитячому, але пристойно
це хороша гра, в якій вони грають повно весело, і найкращий таймпас мені сподобалася ця гра
Дуже хороший додаток для дітей, які люблять рибалити
інструкції взагалі мають сенс, і я хотів би знати, як грати, у мене вилітає, коли я намагаюся грати, і є занадто багато реклами.
дивовижна гра та дуже захоплююча .Я пропоную додати доісторичних риб та акул, які вимерли
Потрібно більше режиму та оновлення
Риболовля займає поступово, коли ви ловили велику рибу, намотавши волосінь. Є ще більше рівнів, які схожі на найскладніші випробування в цій риболовній грі. Але також відкрита секретна карта, щоб рибалки могли ловити велику рибу протягом тривалого часу, поки вона не буде зловлена, і більшість риб утримуються в кожному акваріумі, хоча це коштує великих грошей. Ці предмети для риболовлі також потрібно оновити, крім рекламних відео та покупок чи гачків.
ахуенная гра,ну чесно,праавда)
Не так добре
Фігня
Топ
Забагато реклами
Gd gm
Как!!!!!!!!!!! Не хоче завантажувати!!!!!
Я оновив свою вудку і багато чого, але, здається, я не можу зловити тризіркову рибу в морському морі або щось подібне, і я маю 15-й рівень. Я відчуваю, що риба занадто важлива. Але, мабуть, зловити складну рибу легше, ніж тризіркову рибу.
Це дуже весела гра...вона заповнює мій вільний час...
Чого я неможу зайти я захожу а воно грузе сидів 1 годину і не включилось.Чого
Четкая
гра хороша, але чому я натискаю на кнопку налаштування, щоб зберегти помилку або гра виправте будь ласка, цей мішок, бо не можна виконувати завдання далі!
Ця гра чудова, але спорядження та оновлення занадто дорогі, тому я хотів би, щоб вони знизили вартість цих предметів у своєму наступному оновленні.
Дуже дуже хороша гра. Я дуже люблю цю гру. Спочатку я завантажив гру, але побачив, що вона на мові гінді. Я завантажував його багато разів, але бачив, що він був на гінді. Але сьогодні я завантажив його та переглянув налаштування та знайшов опцію англійської мови, я змінив гінді на англійську. Це дуже-дуже хороша гра
Чудова гра, у них є музика під час вашої риболовлі, яка робить улов більш захоплюючим, і це чудово вбиває час
Monster Legends Strategi pjgm
нуууу так може бути
Я ставлю 3 зірки, тому що я втратив усі свої старі дані.
Нічого страшного. Щоб щось зробити або придбати обладнання, потрібно багато часу n балів
😄
Чі, я навіть не розумію, що це все по-хинді
Супер хороша гра для людей, які просто люблять рибалити. Мені подобається ловити рибу в будь-якому місці, і мені байдуже, великі чи маленькі.
Dis гра крута і весела
Це добре, але мені потрібні гроші, будь ласка
Рыболовный крючок Спортивные игры svi
класна гра
потрібно виправити помилки в мультиплеєрі
Будь ласка, допоможіть мені змінити мову в цій грі, оскільки вона встановлена на гінді
ЧУДО 🎮...ловля різних 🐟🐠 — це Tropical Reward і підключена до гри в Goggle, тому очки досягнень або оцінка безсумнівно будуть мотивувати ігри та гравців, якщо додавати пір...
Тим хто любить ловити рибу сподобається. Але реклами тут водиться більше ніж риби.
Добре, але повільно
フィッシングフック スポーツ nae
Гра для дітей до 6 років)))Слабо очень
забагато реклами... нереалістичний досвід риболовлі...
Ця гра хороша, але я клянусь, що гріється акула - проклята риба 👹 важко зловити за дешеву ціну
Це так живо переживати
Зараз це стає рекламним. Мені сподобалася ця гра, тому що було мало реклами. Отримайте оголошення про винагороду. Перевірте свій танк, оголошення. Заявити на квест, оголошення. Вони всюди! Принаймні це не довгі оголошення. Це єдина причина, чому я все ще граю.
Fishing Hook Спортивні ykwr
Вапно ВВП
що сталося з грою, чому так багато реклами, що з ефектом спійманого сплеску падає в повітрі, наче він приземляється у воду «в повітрі», чи не краще, якщо ловити дику рибу та випустити, як та ж функція оскільки ловить виклик, стара версія краща завдяки плавній анімації та відсутності помилок під час останнього завантаження, будь ласка, у наступній версії, подбайте про помилки, це дивно, особливо для нових людей, які грають у неї, і поставте кілька китів, будь ласка, як нові, такі як косатки, якщо ви не проти👉👈.
дата не збігається з поточною датою, тому не можна виконати квест, дата в грі була 2 січня 2016 року
Гра просто крута